Pinhani Gönül Dağı orjinal klibi izle

Pinhani Gönül Dağı orjinal klibi izle
Pinhani Gönül Dağı orjinal klibi izle,romantik şarkılarıyla ünlenen vede kavak yelleri dizisiyle ses getiren başarılı grup pinhani şimdide neşet ertaşa ait harika bir türküyle karşımıza çıktı.Oldukça güzel bir yorum katan pinhani türküye eşşsiz bir güzellik katmış.













 

Gülşen Yatcaz Kalkcaz Ordayım orjinal klibi izle

Gülşen Yatcaz Kalkcaz Ordayım orjinal klibi izle
Gülşen Yatcaz Kalkcaz Ordayım orjinal klibi izle,son zamanların en sevilen şarkılarından biri olan vede çok dinlenen şarkılar arasında girmeyi başaran yatcaz kalkcaz ordayım adlı eserine video klip çeken gülşen bu parçasını süslemeyi başardı.Yatcaz kalkcaz ordayım adlı eserin video klibinden çok enerjik olan gülşenin klibide oldukça güzel.







 

Sertab Erener - İyileşiyorum 2013 orjinal klip dinle

Sertab Erener - İyileşiyorum 2013 orjinal klip dinle
Sertab Erener - İyileşiyorum 2013 orjinal klip dinle,sertap erener 2012de çıkardığı rengarenk adlı albümünden sonra şimdi yepyeni bir albümle karşımıza çıkıyor.Şarkılarından çok emin olan sertap erener ilk klibini iyileşiyorum adlı eserine çekiyor.





 

Gülşen - Kendine Müslüman 2013 dinle

Gülşen - Kendine Müslüman 2013 dinle
Gülşen - Kendine Müslüman 2013 dinle,albümde adından söz ettirecek bir başka şarkı daha olan kendine müslüman adlı eser aşk acısı çeken kişilere özel yazılmış sanki.Öyle gözüküyorki gülşen bu yaza damgasını vuracak ve kendinden söz ettirecek.gülşen şarkıları dinle.














 

Gülşen - Irgalamaz Beni 2013 dinle

Gülşen - Irgalamaz Beni 2013 dinle
Gülşen - Irgalamaz Beni 2013 dinle,Bomba gibi bir albümle karşımıza çıkan gülşen yatcaz kalkcaz parçasından sonra yükselişe geçti.Albümde adından söz ettirecek bir eser olan urgalamaz beni adlı güzel şarkıyı sitemize ekledik .Keyifli dinlemeler.Gülşen 2013 şarkıları dinle.gülşen resimleri.







Azer Bülbül Yıldız Tilbe Gidiyorum şarkısını dinle 2012

Azer Bülbül  Yıldız Tilbe Gidiyorum şarkısını dinle 2012
Azer Bülbül Yıldız Tilbe Gidiyorum şarkısını dinle 2012,azer bülbülün ölmeden önce çıkarmak üzere olduğu 2012 albümünden olan ve çok beğeni alan gidiyorum adlı eserini yıldız tilbe ile seslendirmişti.Bu güzel parçayı dinlemekten bir hayli zevk aldım.Hiç vakit kaybetmeden siteme ekledim ve siz değerli site sakinlerimize bu fırsatı sundum.İyi dinlemeler.Azer bülbül 2012 şarkıları dinle.











 

Son Eklenenler